SPORTS BETTING

Som vi nämnde på startsidan så råder det föga tvivel om hur stort sports betting blivit idag. Att spela sport är en av de största och mest populära formerna av spelande i världen. Självklart finns det då också ett antal olika sätt du kan betta på när det kommer till olika event och matcher. Idag sträcker sig ju bettingen till och med utanför sportens värld. Nu kan man ju spela på vem som vinner Melodifestivalen, eller när den första snön kommer. I fotboll är det också vanligt att spela på antalet hörnor ett lag får i en match, eller totalt antal kort. I senaste fotbolls VM kunde man till och med spela på att Suarez skulle bita någon. Vilket han också gjorde och som en norrman blev överlycklig över då han hade placerat ett spel på just det. Här nedan tänkte vi dock gå igenom några utav dom mer vanligaste spelformerna och hur man kan betta hos utländska casinon.

RAKA-SPEL

De flesta idrottsintresserade är förmodligen bekanta med den mest grundläggande satsningen i idrott, det raka spelet. 1, x eller 2. Det är också den vanligaste formen av alla bett som placeras på dem flesta sporter. Särskilt såna som fotboll, hockey och basket. Oddsen ligger alltid efter hur spelbolaget värderar lagen. Du kan antingen satsa på favoriten och då vinna aningen mindre pengar. Eller också kan du chansa på underdogen och då vinna större.Om spelet då skulle sitta såklart.

LINJE-SPEL

Den näst mest populäraste spelformen när det kommer till betting är inom många sporter, är linje spelet. Det handlar om att det totala resultat i en match ska hamna antingen under eller över vad du har satt linan på. Säg att du har spelat på en fotbollsmatch och du tor att den totala målskörden blir över 2,5 mål. Då lägger du din lina där och spelar på över 2,5 mål. Alltså behöver du totalt minst tre mål för att vinna på ditt bett.