FEM OLIKA SPELTYPER SOM SPORTS BETTAR


  • Den vän som försöker lösa varje argument med ett bett
Varje kompisgäng har åtminstone en vän som alltid är villig att slå vad om något. Oftast om dem mest onödigaste sakerna också. Till exempel, man kanske är oense om hur många mål Ronaldo gjorde förra året, där hittar han ett bett. Eller vem som kan äta upp sin pizza först. Där har vi ett annat spel. Självklart kan inte denna person heller hålla sig borta från att spela på olika matcher eller sporthändelser. En given kandidat på denna lista över olika speltyper.

  • Personen som inte kan sitta och titta på en match om han inte har spelat på den

Varför kolla på en match om man inte har pengar inne på den? För denna speltyp är det omöjligt att förstå. Var finns spänningen om man inte också riskerar sina egna pengar. Risken att förlora sina pengar när ena laget spelar dåligt eller glädjen som infinner sig när ett lag gör måla slutet av matchen och spelet sitter. Adrenalinet ska flöda.


  • Rika killen som gillar att leka med sina pengar

Denna rika killen som använda tusenlappar som toalettpapper och både vaskar och traskar champagne när han är ute på krogen. Självklart vill han också in i spelvärlden, inte för att han behöver, utan för kicken och att samtidigt boosta hans ego. Här görs inga noggranna rekar. Finns det en match med härligt odds så ska cashen in bara. Denna person skulle lika gärna kunna köpa skraplotter endast fördes snabba kick det skulle ge honom. Även han ska in på vår lista om olika speltyper.


  • Han som faktiskt är tillräckligt bra för att kunna leva på det

Självklart fins det många spelare som är tillräckligt bra för att kunna livnära sig på detta. En sak som underlättar är att man från början har ett stort sportintresse. Det ska inte behöva vara jobbigt att plugga på inför matcher. Hitta värdet i olika odds är en annan bra sak. En tredje är att låt det ta tid att bygga upp din stack. Skynda långsamt. Dessa råd är såklart ingen garanti för att det ska fungera. Vi vet flera skickliga sports bettare som bara på en månads tid förlorat mer än sin tredjedel utav sin bankrulle. Ibland kan man bara råka ut för otur. Om man nu lyckas är ju såklart fördelen med att vara en stay-at-home- miljonär, att ingen basar över dig. Du är in egna chef. Dock så är det inte endast ett liv i lyx. Det är en ganska stor stressfaktor att leva på att olika spel ska sitta för att din ”lön” ska trilla in på kontot.


  • Maffian

En nyligen Europeisk undersökning upptäckte att 530 fotbollsmatcher från 2008 – 2011 var misstänkta för att vara uppgjorda. Vilket allt som oftast betyder att stora internationella brotts syndikat haft något med detta att göra. Nu kanske inte Maffian hänger vid sina T-Fordar eller skjuter upp barer för att någon kollat snett på fel person längre. Men var säkra på att de fortfarande sysselsätter sig med att göra olagliga saker. Så som pengatvätt och ”säkra” vadslagningar inom sport till exempel.